Редагувати
Розповіді про співробітників Полтавського КАТП-1628

Продовжуємо серію розповідей про наших співробітників, які не одне десятиліття присвятили себе роботі на Полтавському КАТП-1628.

Сьогодні хочемо познайомити наших читачів з головним економістом нашого підприємства - Анатолієм Володимировичем Кирданом.

В 1980 році Анатолій Володимирович закінчив Харківський Політехнічний інститут за спеціальністю «Конструювання та розрахунок автомобілів і тракторів» та здобув кваліфікацію інженера-механіка.

Приблизно через рік молодого та енергійного випускника було прийнято механіком автотранспорту в авторемонтну майстерню КАТП-1628.
Згодом переведено в технічний відділ інженером, де він займався обліком автотранспорту, матеріально-технічним забезпеченням та обліком пально-мастильних матеріалів.

Пізніше, в результаті реорганізації технічного і планового відділу, утворився планово-виробничий відділ, який очолив Анатолій Кирдан. Відділ займався вивченням та аналізом передового досвіду в сфері поводження з відходами, розробкою планів підготовки до зимового періоду роботи, раціоналізаторством та впровадженням інновацій.

У 2020 році відділ знову реорганізували, тепер - у відділ економіки та прогнозування. Тут розраховують тарифи, проводять аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства, формують внутрішні нормативні документи, положення, інструкції. І це далеко неповний список всіх завдань, які щоденно стоять перед Анатолієм Володимировичем як керівником відділу.

Цікавим і вже історичним є той факт, що саме за його ініціативи на Полтавському КАТП-1628 було організовано та впроваджено програмне забезпечення та придбано перші два ПК.

Крім своєї основної професійної діяльності, більше 15 років Анатолій Кирдан займав місце Голови профкому. Він з радістю піклувався про оздоровлення колективу, організовував поїздки в цікаві місця, зокрема на Чорне та Азовське моря.

Для нього Полтавське КАТП-1628 - це перше і єдине місце роботи. Саме тут він заслужив пенсію, проте продовжує охоче працювати на благо нашого міста і сьогодні. За роки плідної роботи на підприємстві, крім численних грамот та подяк, головний економіст Полтавського КАТП-1628 отримав грамоту та нагрудний знак від міського голови.

На думку колег, Анатолій Володимирович дуже вихована, відповідальна та чесна людина. Колектив КАТП-1628 пишається тим, що має змогу працювати поряд з настільки відданою своїй справі людиною та може переймати від нього досвід та знання.