Редагувати
Прибирання стихійних сміттєзвалищ

Прикро, що деякі громадяни ігнорують заклики влади про цивілізоване поводження зі сміттям.

“Просто викинути, щоб позбутись, і байдуже, як ці відходи потім забиратимуть», - мабуть, саме так думають полтавці, які перетворюють території навколо сміттєвих майданчиків міста в стихійні сміттєзвалища, а комунальникам згодом доводиться лопатами, мітлами, залучаючи спецтехніку прибирати ці відходи.

З приходом весни, кожного дня працівники КАТП 1628 прибирають стихійні сміттєзвалища біля кожного майданчика зі збору твердих побутових відходів. Нові ж стихійні сміттєзвалища починають з’являтись вже через кілька годин після «зачищення», а іноді першого «засмічувальника» можна спостерігати відразу у вікно від’їжджаючої спеціалізованої техніки. При цьому ніхто з тих, хто створює сміттєзвалища не замислюється, що до такого виду робіт залучається спецтехніка підприємства, важка фізична праця робітників, а також кошти з міського бюджету, які могли бути направлені на ремонт доріг, монтаж нових ліній освітлення, озеленення територій чи на іншу необхідну для громади справу.

Шановні  Полтавці! Наполегливо просимо дотримуватись правил благоустрою! Поважайте працю людей, які прибирають на міських територіях, турбуйтесь про естетичний вигляд міста, у якому проживаєте чи приїхали відпочити. Залишайте своє сміття у контейнерах на відповідних сміттєвих майданчиках ТПВ та контейнерах для великогабаритних відходів. Будь ласка, вивозьте сміття із садів та городів на сміттєзвалища чи компостуйте його!

 

Вул. Марата

Вул. Миру 9

Вул. Чорновола 45