Редагувати
Пізнавальний проект в школах громади

Полтавське КАТП-1628 турбується не лише про чистоту нашого міста, а й про те, щоб відходів ставало менше, зокрема, шляхом сортування.

З чого ж починається сортування?  - з розуміння того, для чого ми це робимо і що це нам дасть в майбутньому. А майбутнє, насамперед, це - наші діти. Саме тому, співпрацюючи зі школами Полтавської громади, ми запустили пілотний проект про сортування відходів.

Перший захід відбувся 19 травня в ЗОШ №23. В 2-Б класі було проведено виховну годину на тему “Чому важливо сортувати відходи”.
Учні уважно слухали, відповідали на питання, грали в дидактичну гру та з цікавістю переглянули тематичний мультик. Дякуємо колективу школи та дітям за активну участь в організації та обговоренні.

Наша мета - розвивати започаткований проект та проводити подібні заходи систематично. Таким чином, ми зможемо привити дітям європейські цінності і розуміння глобальності ситуації забруднення навколишнього середовища. Саме такими маленькими кроками ми прокладемо шлях у чисте майбутнє нашої громади.