Редагувати
Переможці конкурсу дитячих малюнків

        Полтавське КАТП-1628 висловлює свою подяку всім, хто взяв активну участь у конкурсі малюнків «Друге життя відходів» та  «Сортуй – планету рятуй». Особливо вдячні батькам, вчителям та вихователям, які допомагали юним учасникам, а також говорили з дітьми про необхідність сортування відходів. Адже метою конкурсу було саме привернення уваги суспільства, зокрема молодшого покоління, до наявних проблем у сфері поводження з відходами. Конкурсні роботи мали відображати реальні дії, спрямовані на сортування сміття та використання вторинної сировини в побуті.

 Ми навіть не очікували отримати такої великої кількості робіт, що свідчить про актуальність цієї теми.

На базі нашого підприємства була створена комісія для оцінювання малюнків, яку очолив полтавський художник Ярослав Терновський. Скажемо чесно, що вибір переможців нам дався нелегко, адже всі роботи учасників виконані на високому рівні. Відчутно також, що в свої малюнки діти вклали частинку себе.

Та все ж ми обрали чотири найкращі малюнки, які будуть використані при створенні соціальної реклами на сіті-лайтах нашого міста.

Привітаймо переможців :

Гарєєв Олег - 6 р., 1-А клас, школа №37,
Солодовник Сергій - 9 р., ДНЗ № 47 “Золота рибка”,
Мироненко Юрій - 12 р., 6-Б клас, школа №28,
Левішко Ангеліна  - 12 р., 6 -А клас, школа № 27.

Також повідомляємо, що плануємо провести офлайн-виставку всіх надісланих нам творчих робіт, про час і місце проведення якої повідомимо на нашій сторінці Facebook та на офіційному сайті КАТП-1628 https://katp.pl.ua.   Слідкуйте за новинами.